Gezocht: Technisch Projectmanager

Wat krijg jij?

✓ Passend salaris
✓ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
✓ Waaronder flexibele werktijden
✓ Een dynamische en internationale omgeving
✓ Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
✓ Een platte organisatie met directe communicatielijnen
✓ Sporten tijdens de pauzes
✓ Mogelijkheid tot wekelijkse bootcamp!

Wat heb jij nodig?

In deze nieuwe rol van Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en opleveren van projecten binnen Bond3D. Deze projecten hebben betrekking op het ontwikkelen van nieuwe hardware en software om printmogelijkheden te verruimen. Daarnaast ga je ook eindproducten in de domeinen Medical, Aerospace, High-tech components, Electronics, Automotive en Energy ontwikkelen en opleveren. Je leidt tijdens het project een multidisciplinair team van experts van meerdere afdelingen. Daarbij is het van belang dat je je op niveau kunt verdiepen in de technische materie om een juiste inschatting te maken van de impact van keuzes. Daarnaast verwachten wij van jou in deze functie:

  • Dat je kunt anticiperen op zaken die de projectvoortgang kunnen beinvloeden en indien nodig tijdig kan bijsturen
  • Dat je het team voldoende vrijheid kunt geven en hen daarnaast helpt om creativiteit te stimuleren

Je werkt graag samen met verschillende disciplines met korte lijnen en je legt verantwoording af aan jouw collega Marc Borgers, de Development Manager.

Waar ben jij sterk in?

Je bent analytisch zeer sterk, kunt goed overtuigen en presenteren. Je weet mensen te motiveren. Je bent positief kritsch en in staat om je eigen ontwikkeling te bevorderen door jezelf te sturen en bewust te zijn van mogelijke verbeteringen. Daarin weet jij jouw team mee te nemen. Tot slot ben je creatief, proactief en communicatief erg sterk.

Over Bond3d

Bond3d heeft een revolutionaire printtechniek bedacht om onderdelen gemaakt van high performance polymeren te produceren door middel van additive manufacturing. De producten hebben dezelfde eigenschappen als producten die momenteel worden geproduceerd met conventionele technieken. Sinds de oprichting in 2014 is Bond3d bezig met de ontwikkeling van de 3D-printer om de innovatieve concepten in de praktijk te brengen. De nieuwe generatie printers die nu in ontwikkeling is, kan de onderdelen snel, in hoge kwaliteit en reproduceerbaar printen. Vitaliteit en gezondheid zijn belangrijke speerpunten binnen Bond3d. Wekelijks wordt er een bootcamp aangeboden, sporten tijdens de lunchpauze wordt gepromoot en ieder jaar organiseren ze een wintersportvakantie en een teambuildingsdag. Ook de Amstel Gold Race wordt iedere jaar door de fanatieke Bond-fietsers verreden.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan nu direct via onze HR Partner EQIB: https://eqib.nl/vacatures/technisch-project-manager/.