Als tool om bestanden te synchroniseren hebben we Nextcloud.

Open source dropbox en onedrive alternatief.

Adres:
http://data.bond3d.com

Is beschikbaar voor iedereen, dus je kunt inloggen met je Bond3D mailadres en je Bond3D wachtwoord.

Kies linksboven: Files

Ik gooi altijd alle mappen en bestanden weg, die worden voor jou geplaatst, behalve de “documents” en “talk”, die hou ik.

In dit geval heb ik ook een map “data-upload” gemaakt, kun je zelf met + bovenin beeld.

Kies achter de gemaakt upload map voor: delen

Kies: share link

En daarna de puntjes:

Kies: file drop, en password protect

En stel een wachtwoord in: EWGPAP7NgPm , maar je mag er ook iets handigers van maken: dataUPload2021 of zoiets

Klik dit scherm weg

Selecteer nu de link

https://data.bond3d.com/index.php/s/tekenreeksmetletters-cijfers-etc

De link kun je delen, plakken in mail of anders

Het wachtwoord via een andere mail of sms of whatsapp